Skip to content Skip to footer

VR Mystin Uusi Versio Tulossa Macille ja PC:lle Tänä Syksynä

Viime syksynä Cyan Worlds, joka on Myst-pelin alkuperäinen julkaisija, toi markkinoille uuden VR-version pelistään Facebookin Oculus Quest -alustalle. Nyt pelifirma on ilmoittanut aikataulun pelin julkaisulle muilla pelialustoilla.

PC:lle ja Macille peli tullaan julkaisemaan tämän vuoden kolmannella neljänneksellä. Peliä voidaan pelata joko sopivilla VR-laseilla tai normaalissa 2D-tilassa. Yritys lupaa, että pelaajat voivat tutkia maailmaa kokonaan uudessa ulottuvuudessa.

Kun Mystin remasteroitu versio paljastettiin viime vuonna Cyan Worlds lupasi muiden pelialustojen seuraavan Oculus-julkaisua. Vielä muita uutisia ei ole kuulunut yli kolmelle vuosikymmenelle levittäytyneen pelin uuden version laajentamisesta.

Upload VR:n ja PcMagin arvostelut Oculus Quest -versiolle, jonka hinta on $30, huomioivat sen ongelmaratkaisun pitävän yllä alkuperäisen pelin tunnelmaa ja peli jopa mahdollistaa laadukkaan yhdessä pelaamisen. Mutta julkaisua arvosteltiin muutamien grafiikkaongelmien takia. Niiden takana on luultavasti Facebookin lasien rajoitettu hevosvoima. PC- ja Mac-pelaajat, joiden laitteet vastaavat vaatimuksia, saattavat saada paremman kokemuksen tältä kannalta katsottuna. Pelin voi lisätä toivelistalle Steamissa ja GOG:ssa.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.