Skip to content Skip to footer

Top7 Instagram-vaikuttajaa Suomessa 2021

Instagram on sovellus, jonka moni napsauttaa auki, kun ei keksi mitään muuta tekemistä. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat liittyneet tähän kuvasovellukseen, jonka avulla pääsee tutustumaan sellaisienkin ihmisten elämään ja arkeen, joita ei oikeassa elämässä koskaan tapaisi. Tässä artikkelissa kerromme seitsemän suosittua suomalaista Instagram-vaikuttajaa.

Linda Juhola

Linda Juhola on yksi Suomen suosituimpia Instagram-bloggaajia. Hän aloitti uransa pitämällä PS. I love Fashion -nimistä blogia, joka oli myös hyvin suosittu. Viime aikoina Linda on keskittynyt bloginsa sijaan enemmän Instagramin puolelle. Hän asuu Tukholmassa ja postailee sieltä kuvia mm. omasta tyylistään ja ylipäätään elämästä Tukholmassa.

Linda pyörittää myös vaatemerkkiä sekä suosittua podcastiä nimeltä Nonsensepodi.

Lindan kiireiseen arkeen Tukholmassa samaistuu moni nuori nainen ja hänen seuraajansa saavatkin vinkkejä Lindalta mm. omaan tyyliin, sisustamiseen, kosmetiikkaan ja matkailuun. Lindan suosio perustuu hänen pitkään uraansa, mukavaan persoonaansa ja avoimuutensa, jonka vuoksi hänellä onkin lähes 60 000 seuraajaa. Sitä emme tiedä, miten Lindalta sujuvat casinopelit, mutta sinun kannattaa kokeilla niitä itse. Slottipelien parissa vierähtää aika hyvin nopeasti ja mukavasti.

Janne Naakka

Janne Naakka on tunnettu miesten muotiin ja lifestyleen keskittyvästä Naag-blogista ja kun hän liittyi Instagramiin, hän keräsi hetkessä yli 100 000 seuraajan määrän. Jannella on omaperäinen tyyli ja hänellä on paljon myös kansainvälisiä seuraajia. Janne Naakan Instagramissa näkyy muodin lisäksi kuvia maisemista, sisustuksesta, ostoksista ja matkoista. Seuraajat pääsevät Naakan mukana mm. Lontooseen, Pariisiin ja New Yorkiin, joissa hän vierailee usein. Pitkähiuksinen Janne kuvailee itseään hiusprinssiksi Lapista.

Johanna Turpeinen

Johanna Turpeinen on vaikuttaja, jonka Instagram hehkuu kukkia, valoa ja värejä. Hän kuvaa paljon erilaisia muotikuvia, joissa hänen yksinkertainen ja naisellinen tyylinsä pääsee esiin. Hänellä on myös kauniita ja rauhoittavia maisemakuvia Suomen luonnosta. Johannalla on yli 20 000 seuraajaa ja tuo seuraajamäärä tulee varmasti vuosien saatossa kasvamaan paljon.

Julia Toivola

Julia Toivolan Instagram on kuin suoraan kansainvälisistä muotilehdistä. Julia on panostanut paljon maisemiin ja kuvien tunnelmiin. Hänellä on hienoja vaatekuvia ja matkakuvia, joiden ansiosta hänen tilinsä seuraajamäärä on jo yli 30 000 ihmistä. Julian moderni tyyli on houkuttanut seuraajiksi myös paljon kansainvälisiä faneja.

Jenni Rotonen

Jenni Rotonen eli Pupulandia on yksi Suomen suosituimpia bloggareita ja myös Instagramin puolella hänellä on runsaasti seuraajia. Jenni on suosittu seurattava erityisesti sen vuoksi, että hän nostaa esiin kaikenlaisia keskusteluaiheita, joihin hänen seuraajansa liittyvät mielellään.

Jenni Rotonen kertoo leppoisasti arjestaan ja elämän pienistä ja suurista iloista.

Lisäksi hän tuo inspiraatiota kaikille muotia seuraaville. Jenni Rotosella on 45 000 seuraajaa ja hän pitää myös yhtä Suomen suosituimpiin kuuluvaa podcastia eli After Work Podcastia.

Alexa Dagmar

Alexa Dagmarilla on Instagramissa yli 60 000 seuraajaa. Hän postailee ahkerasti muodista, shoppailusta, sisustuksesta ja elämästä ylipäätään. Alexa Dagmaria seurataan erityisesti hänen tyylinsä takia ja seuraajat voivatkin luottaa, että Alexa löytää itselleen aina tyylikkäitä ja viimeisemmän muodin mukaisia vaatteita ja laukkuja. Alexa pyörittää yhdessä Linda Juholan kanssa Nonsensepodia sekä vaatebrändiä.

Aino Rossi

Aino Rossilla on Instagramissa yli 175 000 seuraajaa. Tämä Helsingissä asuva vaikuttaja postailee kuvia tyylistään ja elämästään, jotka kiinnostavat erityisesti värikkyytensä ja sähäkkyytensä vuoksi. Aino Rossi tykkää myös leipomisesta ja hän julkaisee paljon erilaisia reseptejä Instagram-tarinoidensa puolella.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2023. All Rights Reserved.