Skip to content Skip to footer

Microsoftin Sovellus Kertoo Nyt, jos PC ei ole Valmis Windows 11:lle

Microsoft on päivittänyt PC Health Check App -sovelluksen näyttämään, miksi tietokoneesi ei pysty pyörittämään Windows 11 -käyttöjärjestelmää. Tämän tarkoitus on auttaa epätietoisuutta, joka on pyörinyt yhteensopivuuden ympärillä.

Jos olet jo ladannut sovelluksen, sen tulisi päivittyä automaattisesti, kun käynnistät sen uudestaan. Jos et ole ladannut sovellusta vielä, voit hankkia sen nyt.

Windows 11 -käyttöjärjestelmän ja sen toimivuuden ympärillä on ollut hiukan sekavuutta. Edellinen työkalun versio ei auttanut selventämään ongelmaa yhtään, koska käyttäjille näytettiin oikeastaan vain viesti siitä, pystyykö vai eikö kone pyörittämään käyttöjärjestelmää. Syitä ei annettu. Nyt sovellus antaa edes jonkin asteisen vinkin siitä, miksi kone ei ole sopiva. Kyse voi olla esimerkiksi muistista, turvallisuudesta tai prosessorista.

Kuten jotkut käyttäjät ovat huomauttaneet, työkalun antamat viestit antavat edelleen minimalistisesti tietoa. Esimerkiksi: ”prosessoria ei tueta” Sovelluksen tulisi kertoa, miksi CPU ei pysty pyörittämään Windows 11 -käyttöjärjestelmää. Jos haluaisit mieluummin päivittää komponentin tai pari sen sijaan, että ostat kokonaan uuden PC:n, sinun täytyy tehdä enemmän tutkimusta.

Sinun kannattaa kuitenkin odottaa hätäilyn sijasta. Microsoft näyttäisi silti tekevän töitä viestin ilmoituksen kanssa ja erityisesti, kun kyse on CPU:sta. Odota siis viimeistä vahvistusta ennen kuin lähdet ostamaan osia tietokoneeseesi myytävien sirujen ollessa vähissä.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.