Skip to content Skip to footer

Snapchat käynnistää uhkapelaamisen mainosten kieltämisen mahdollistavan ohjelman Britanniassa

The Betting and Gaming Council (BGC) on antanut tukensa sosiaalisen median alustalle Snapchat, joka tarjoaa nyt britannialaisille mahdollisuuden kieltää uhkapelaamisen mainosten näkyminen heille.

Snapchat toivoo antavansa käyttäjille enemmän kontrollia mainosten suhteen työskenneltyään läheisesti BGC:n kanssa viime vuoden ajan.

Lisäksi Snapchat on täyttänyt vaatimukset päivitetylle alan sosiaalisesti vastuulliselle mainonnalle, joka julkaistiin vuonna 2020 (Socially Responsible Advertising). Säädös vaatii BGC:n jäseniä varmistamaan, että kaikki sosiaalisen median mainokset ovat suunnattu yli 25-vuotiaille kuluttajille, paitsi kun alusta pystyy todistamaan olevansa käytössä vain yli 18-vuotiaille käyttäjille.

BGC:n pääjohtaja Michael Dugher sanoi:

”Tämä on vain enemmän todisteita sitoutumisestamme nostamaan säädellyn alan standardeja. Toivotan tervetulleeksi tämän liikkeen Snapchatilta ja kehotan kaikkia sosiaalisia medioita sekä hakukoneita tarjoamaan vaihtoehdon kieltäytyä uhkapelaamisen mainoksista.”

Säädelty uhkapelaamisen ja pelaamisen ala suosittelee päättäväisesti turvallisempaa uhkapelaamista toisin kuin epäturvallinen ja kasvava netin pimeä markkina-alue, jossa BGC:n jäsenten keskuudessa normaaleina pidettyjä turvavahteja ei ole.

Uhkapelaamisen mainonnan säätelemiseksi BGC julkaisi aikaisemmin tänä vuonna uudet säännöt, joilla estetään sen jäsenten näkymistä jalkapalloklubien sosiaalisen median postauksissa.

Lisäksi aiemmin tässä kuussa he ovat kehottaneet viranomaisia luomaan uhkapelaamisen oikeusasiamiehen, joka huolehtisi asiakkaiden valituksista.

Snapchat UK:n toimitusjohtaja Ed Couchman lisäsi:

”Meille on ollut aina tärkeää, että yhteisömme pystyy vaikuttamaan Snapchatissa näkemiensä mainosten tyyliin.”

On mahtavaa ottaa käyttöön tämä muutos ja olemme kiitollisia voidessamme tehdä yhteistyötä BGC:n kanssa, koska he tekevät tärkeää työtä alan kasvun ja kehityksen eteen kuluttajat kaiken keskiössä.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.