Skip to content Skip to footer

Malta Gaming Authority Peruu Magic Services -Yrityksen Lisenssin Lisenssimaksun Jäätyä Maksamatta

Malta Gaming Authority (MGA) on perunut Magic Service Limited -yrityksen Maltan lisenssin, koska yritys ei maksanut vuosittaista lisenssimaksuaan.

MGA on määrännyt Magic Services -sivuston lopettamaan kaiken pelitoiminnan ja uusien asiakkaiden hyväksymisen, mutta lisäksi tehnyt selväksi, että nykyisten pelaajien tulisi päästä käsiksi pelitileihin rahojen nostamiseksi.

Lisäksi määräykset vaativat Magic Services -yritystä ilmoittamaan kaikille nykyisille pelaajille heidän lisenssinsä peruuntumisesta. Heidän pitää myös maksaa viiden päivän sisällä perumisilmoituksesta MGA:lle maksamatta oleva vuosittainen lisenssin uusiminen, joka on 71 035,54 € (£61 079,77/$86 211,50).

MGA antoi ilmoituksen peruutuksesta Magic Services -yritykselle toukokuussa, kun Magic Services ei maksanut pakollista vuosittaista lisenssimaksua, jonka maksuaika oli välillä 1. elokuuta 2020 ja 31. heinäkuuta 2020. Tämä rikkoi pelilisenssimaksun säädöstä 3.

Tapahtuman seurauksena Magic Services sai 20 päivän pituisen aikajakson ilmoittaa, miksi he eivät ole maksaneet maksua. Yritys ei kertonut syytä annettuna aikana.

Ilmoituksen mukaan Magic Services -yrityksen täytyy seurata näitä peruutusehtoja seitsemän arkipäivän kuluessa.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.