Skip to content Skip to footer

Legacy of Kain Remaster -Pelin Julkistuksen Huhutaan Tapahtuvan Tänä Vuonna

Xbox:n sisäpiiriläinen jakoi mahdollisuuden, että klassikkopelistä Legacy of Kain: Soul Reaver julkaistaan remasteroitu versio, joka julkistetaan myöhemmin tänä vuonna.

Koska Crystal Dynamics keskittyy tällä hetkellä Marvel’s Avengers -peliin, osa sen aikaisemmista onnistumisista ja pelisarjoista on jätetty unholaan. Tähän joukkoon kuuluu myös monimutkainen tarinallinen sarja The Legacy of Kain. Tällä hetkellä sarjan tulevaisuus tuntuu olevan limbossa ja pelistä ei ole kuultu oikeastaan mitään sen jälkeen, kun Eidos osti Square Enixin.

Mutta hiljattain netissä on kiertänyt huhu, jonka mukaan uudistettu versio pelistä Legacy of Kain: Soul Reaver olisi tekeillä.

Pelisarja on elänyt hiljaiseloa vuodesta 2016 lähtien, kun tiimimoninpeliin perustuva Nosgoth, joka sijoittuu samaan universumiin, peruttiin. Ainut uutinen pelisarjaan liittyen viime vuosina on ollut perutun Legacy of Kain: Dead Sun -pelin esittely Climax Studiosilta. Sen jälkeen fanit ovat voineet vain odottaa, mutta tämä huhu merkkaisi mahdollista uutta tulevaisuutta sarjalle.

huhusta kertoi The Xbox Eran sisäpiiriläinen Shpeshal Nick. Hän sanoi huhun tulevan samasta lähteestä kuin Softwaren Quake-pelisarjan paluun huhu.

Huhun mukaan Crystal Dynamics olisi julkaisemassa Legacy of Kain: Soul Reaver -pelistä uuden remasteroidun version.

Nick sanoi, että hän yritti vahvistaa huhua ja että kyseessä on varmasti remasteroitu versio eikä kokonaan uudelleen tehty versio. Hän ei kuitenkaan saanut vahvistusta tiedolle. Tietolähteen mukaan tästä remasteroidusta pelistä kerrottaisiin virallisesti myöhemmin tänä vuonna ja uutisen ilmoitus voisi mahdollisesti tapahtua suuremmassa pelitapahtumassa.

Legacy of Kainin faneja on kiusoiteltu uudesta pelistä tai versiosta jo vuosia. Viimeisin huhu The Legacy of Kain -pelisarjalle oli viime vuonna kulkenut huhu, jonka mukaan Blood Omen: Legacy of Kain -pelistä olisi valmisteilla uusi versio Bluepoint Games -peliyhtiöltä.

Mutta asiaan liittyvää virallista ilmoitusta ei ole kuulunut, vaikka väitetyn tietovuodon mukaan tieto pelistä olisi julkistettu Sonyn PlayStation-tapahtumassa kesällä 2020.

On ehdotettu, että huhutun Soul Reaver -pelin remasteroidun version julkistaminen tehtäisiin joko The Game Awards -tapahtumassa tai Gamescom-tapahtumassa. Tässä vaiheessa kaikki on kuitenkin pelkkää spekulaatiota ja vain odottamalla saamme tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Odottamisen jouduttamiseksi Legacy of Kain on saatavilla Steamissa. Pelisarjalla on edelleen omistautuneita faneja, joista yksi on luonut oman HD-remasteroidun Soul Reaver -peliversion moden kautta.

Huhun mukaan Legacy of Kain: Soul Reaver -pelistä olisi kehitteillä remasteroitu versio.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.