Skip to content Skip to footer

Huawei Nova 8i -Puhelimelle julkaistu virallinen esittely

Huawei vahvisti vain muutama päivä sitten, että uusi nova 8i -älypuhelin on saapumassa Kaakkoisaasiaan. Lisäksi he paljastivat muutamia tärkeimpiä yksityiskohtia puhelimesta. Lyhyen designin kuvauksen lisäksi meillä ei ole paljoa muuta. Tai siis ei ollut ennen kuin nyt.

Virallisen näköiset esittelyt ilmestyivät nettiin Playfuldroidin kautta ja niissä näytettiin osa puhelimen takaosaa. Ja kuten voitiinkin olettaa puhelin ottaa käyttöön Mate 30 Pro -mallia muistuttavan tyylin pyöreällä kameranpaikalla, jossa on neljä kameraa ja LED-valo niiden vieressä.

Ehkä kyse on vain esittelykuvasta, mutta takalasi näyttää hiukan kaarevalle ja rungon sivut ovat aika ohuet. Äänenvoimakkuus ja virtanappi, joka luultavasti toimii myös sormenjälkilukijana, löytyvät oikeasta sivusta vierekkäin.

Kuvassa näkyvä väri on luultavasti Moonlight Silvet eli Starry Black ja Interstellar Blue jäävät vielä mysteeriksi. Etupuolen tyyli on myös tuntematon, mutta Playfuldroid on kertonut edellisissä raporteissaan, että puhelimen etupuolella tulee olemaan reikä etukameralle vasemmassa yläkulmassa.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.