Skip to content Skip to footer

Halo Infinite Tuo Legendaarisen Pelisarjan Mukaan Esportsiin

Halo Esports on pitänyt pitkän tauon, mutta on valmis palaamaan esportsin tiukkaan maailmaan. Tämä paluu tullaan tekemään Halo Infinite -pelin julkaisun yhteydessä, joka tapahtuu 8. joulukuuta. Halo Esports nimittäin avaa oman esports-sarjan, joka kulkee nimellä Halo Championship Series.

Halo Esports julkaisi 30. elokuuta kyseisen sarjan yhdeksän ensimmäistä partneriorganisaatiota. Nämä organisaatiota ovat Cloud9, Envy, eUnited, FaZeClan, FNATIC, G2esports, Natus Vincere, Sentinels ja Spacestation

Halo Esports julkaisi partneriorganisaatiot tavoitteenaan kasvattaa Halo Esportsin suosiota, tehdä enemmän yhteistyötä partneriorganisaatioiden kanssa ja edesauttaa Halo Esportsin käynnistymistä heti Halo Infiniten julkaisusta lähtien. Partneriorganisaatiot tulevat muun muassa maksamaan pelaajien ja valmentajien palkat sekä luomaan peliin liittyvää sisältöä fanien katsottavaksi. 

Halo Esports painottaa, että mukana olevat joukkueet eivät tule saamaan erillistä kilpailullista etua, vaan he ovat turnauksissa ja peleissä täysin samalla linjalla muiden joukkueiden kanssa. Tämän sijaan partneriorganisaatiot saavat kuitenkin näkyvyyttä esimerkiksi erilaisilla pelinsisäisillä tuotteilla ja esineillä.

Näillä esineillä muut Halo Infiniten pelaajat voivat edustaa omaa suosikkijoukkuettaan. Lisäksi partneriorganisaatiot saavat suuren osan näiden tuotteiden tuotoista.

Jos Halo Infinitestä kiinnostuneet pelaajat haluavat tukea heidän suosikkijoukkueitaan ja suosikkipelaajiaan, voivat he ostaa näiden joukkueiden tuotteita ja skinejä itse pelin sisällä. Aina tukeminen ei kuitenkaan vaadi rahallista panosta, sillä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tykkääminen ja livestriimien seuraaminen voi edesauttaa joukkueita ja yksittäisiä pelaajia todella paljon Halo Infiniten kasvaessa.

Mikä on Halo Infinite?

Halo Infinite on 343 Industriesin kehittämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Kyseisen pelin tulee julkaisemaan Xbox Game Studios. Halo Infinite toimii jatko-osana vuonna 2015 julkaistulle Halo 5: Guardiansille. Kyseessä tulee olemaan kolmas 343 Industriesin kehittämä Halo-sarjan peli. 

Halo Infinite esiteltiin alun perin vuoden 2018 Electronic Entertainment Expo -pelimessuilla. Näillä pelimessuilla uuden pelin kerrottiin toimivan uudella Slipspace-pelimoottorilla. Halo Infiniten yleisilmeeseen on haettu paljon vaikutteita pelisarjan aiemmista osista ja tämä on saanut pelisarjan faneilta erittäin positiivisen vastaanoton. Kyseinen peli tulee myös keskittymään aiempia osia enemmän päähenkilö Master Chiefin tarinaan, joka on myös saanut ideana lämpimän vastaanoton.

Halo Infiniten julkaisupäivän odotetaan olevan 8. joulukuuta tänä vuonna, eli vuonna 2021. Kyseisen pelin julkaisupäivä tulee olemaan tiedotteiden mukaan merkityksellinen päivä myös Halo Championship Series -sarjalle. Toistaiseksi Halo Esports on vahvistanut kyseiseen sarjaan yhdeksän partneriorganisaatiota, mutta määrä tulee mitä todennäköisimmin kasvamaan tulevaisuudessa, viimeistään itse pelin julkaisun jälkeen.

Halo Infinite vedonlyönti

Koska tarjolla tulee olemaan erillinen Halo Championship Series -sarja, tulee tämä olemaan merkityksellinen asia myös vedonlyönnin näkökulmasta. Mitä todennäköisimmin useat vedonlyöntisivustot tulevat tarjoamaan vedonlyöntikohteita kyseisestä sarjasta. Vain aika tulee näyttämään, kuinka suureksi asiaksi Halo Esports voi nousta vedonlyönnin näkökulmasta.

Esports vedonlyönti on ollut suuressa nousussa viimeisten vuosien aikana. Tätä on omalta osaltaan edistänyt itse esportsin suosion kasvaminen maailmanlaajuisesti. Yhä useammista erilaisista esports-peleistä järjestetään kilpailullisia turnauksia, jonka myötä yhä useampi henkilö on myös kiinnostunut seuraamaan esportsia yleisesti.

Mitä enemmän seuraajia on, sitä enemmän on myös pelaajia, ja tämän myötä myös palkintosummat voivat kasvaa.

Esimerkiksi CS: GO ja Dota 2 ovat olleet jo pitkään erittäin suosittuja pelejä esports vedonlyönnin näkökulmasta. Tämän lisäksi viime aikoina esports vedonlyönnissä suosiotaan ovat nostaneet FIFA-pelisarjasta vedonlyönti sekä Fortnite vedonlyönti. Erittäin oletettavaa on, että myös Halo Infinite tulee nousemaan todella korkealle sijalle vedonlyöntisivustoilla, sillä Halo-pelisarjan takana on todella vahva kannatus, jonka myötä myös vedonlyöjiä on luonnollisesti paljon monia muita pelejä enemmän.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.