Skip to content Skip to footer

Yggdrasil tekee ensimmäisen lähipelaamisen diilin Veikkauksen kanssa

Yggdrasil on siirtynyt pelikonesektorille ensimmäistä kertaa suomalaisen Veikkauksen kanssa tehdyn diilin kautta. Onlinepelaamisen ratkaisujen tarjoaja uudistaa ja tarjoaa rahapelejä Veikkauksen käyttöön pelikoneissa Suomessa. Yggdrasil on myynyt Veikkaukselle pelejä aikaisemmin onlinekanavia pitkin.

Yggdrasilin ensimmäiset lähipelaamisen pelit julkaistaan Suomessa Veikkauksen pelikoneiden laajassa verkostossa ensivuoden puolivälissä. Palveluntarjoaja sanoi, että konsepti on jo alkuvaiheessa.

Yggdrasilin globaalin markkinoinnin johtaja Bjorn Krantz sanoi:

”Olemme iloisia pelisisällön laajennetusta jakamisesta Veikkauksen kanssa heidän lähipelaamisen kohteissaan. Kumppanuuden laajennus lähipelaamiseen sopii täydellisesti meidän toimintaamme ja Veikkauksen monikanavaiseen strategiaan, joten pystymme tehokkaasti skaalaamaan bisnestoiminnan, ajamaan parempaa arvoa pelaajille kokonaisuutena ja tekemään sisällöstä tutumpaa.”

Veikkaus on tehnyt läpikotaisen valintaprosessin ja olen erittäin mukana olleista tiimeistä, jotka ovat tavoitelleet onnistunutta prosessia. Odotamme pitkää ja kummallekin hyödyllistä kumppanuutta Veikkauksen kanssa.

Jan Hagelberg Veikkauksen kasinopeleistä sanoi, että tähän asti pelikoneissa on nähty vain Veikkauksen omaa sisältöä, mutta nyt Veikkaus on valmis tekniseen toteutukseen, jonka kautta luotettujen onlinekumppanien ja kolmannen osapuolen studioiden pelejä voidaan jakaa asiakkaille lähipelaamisen osana.

Olemme valinneet Yggdrasilin ensimmäiseksi kumppaniksemme pilottia varten heidän innovatiivisen sisältönsä, todistettujen teknisten kykyjensä ja toimituskapasiteetin takia. Olemme innoissamme vahvan kumppanuutemme laajentamisesta netistä lähipelaamiseen.

Viime kuussa Veikkaus vahvisti, että pakolliset henkilöllisyyden todistamisen toimet tulevat käyttöön pelikoneissa 12.1.2021 lähtien.

Rajoitukset pelaamiseen tapahtuvat Veikkauksen vähennettyä pelikoneita ympäri maata. 8 000 konetta aiotaan poistaa vuoden loppuun mennessä. Alun perin koneiden määrää piti vähentää 3 500 laitteella, mutta määrää nostettiin kesäkuussa.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2022. All Rights Reserved.