Skip to content Skip to footer

Spelinspektionen ei aio Valittaa Betssonin Sakon Perumisesta

Ruotsin pelitarkistuslaitos (Spelinspektionen) on ilmoittanut, että he eivät aio valittaa Linköpingin hallinto-oikeuden päätöksestä, jonka mukaan Spelinspektionenilla ei ollut perusteita sakottaa Betsson Nordic Ltd (Betsson) -yritystä aikaisemmin tässä kuussa.

Spelinspektionen antoi varoituksen ja SEK 20m (£1.7m/2.0m €/$2.4m) sakon Betssonille viime vuonna, kun Betsson väitetysti myi kuponkeja kaupoissa Pressbyrån ja 7-Eleven. He keräsivät provisiota peleistä ei rekisteröityjen pelinvälittäjien kautta. Tämä on pelisäädöksen rikkomus ja siksi Betsson otti vastaan ei hyväksyttyjä maksuja.

14.6.2021 oikeus perui sakon ja tuli päätökseen, että kuponkien myynti ei tarkoittanut Betssonin tarjoavan pelejä ei rekisteröityjen pelintarjoajien kautta. Eli oikeuden mukaan Betsson ei ottanut vastaan laittomia maksuja.

Lisäksi oikeus ei uskonut Betsson Mastercard -omistajien saamien etujen kuuluvan luvattomien bonusten kategoriaan.

Päätöksen seurauksena oikeus mitätöi Spelinspektionenin alkuperäisen valituksen.

Valvontaelin on päättänyt olla valittamatta päätöksestä.

Viime viikolla Spelinspektionen valitti Linköpingin oikeuden tekemästä päätöksestä vähentää heidän antamiaan rangaistuksia yrityksille Genesis Global ja Aspire Global’s AG Communications liittyen Spelpaus-työkalun käyttämiseen.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.