Skip to content Skip to footer

Sony julkaisi PS5:n vastaajan Xboxin esteettömälle ohjaimelle 

Tekniikkajättiläinen näyttäisi lainanneen Microsoftin ideaa luoda esteettömän ohjaimen. He aikovat integroida sen PS5:n uuteen input-metodiin. 

Pelaajat ovat viimein saamassa vastauksen tähän suureen kysymykseen, kun Sonyn tilaisuudessa CES 2023 -tapahtumassa Sonyn interaktiivisen viihteen johtaja Jim Ryan kertoi PS5:lle tuloillaan olevasta Project Leonardo -ohjaimesta. Kyse on kustomoitavasta ohjainpaketista, joka on valmistettu konsultoimalla ammattilaisia sekä organisaatioita, kuten The AbleGamers Charity, SpecialEffect ja Stack Up.

PlayStationin blogin postauksessa kerrottiin lisää Project Leonardosta, kuten sen painikkeista, useista ohjainprofiileista sekä yhteensopivuudesta kolmansien osapuolien osien kanssa. Lisäksi ohjain sopii yhteen toisen Project Leonardo -ohjaimen tai DualSense-ohjaimen kanssa. Näin niitä voidaan käyttää yhdessä yhtenä virtuaalisena ohjaimena. 

Yksi huomattava ominaisuus Leonardo-projektissa on, että se on helppoa konfiguroida sopivaksi pelaajalle, kuten analogisten osien etäisyyksien muuttaminen. 

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2023. All Rights Reserved.