Skip to content Skip to footer

Fallout: London Mod sisältää toimivan junajärjestelmän sekä robottipostilaatikoita 

Fallout: London Mod Fallout 4 -pelille vie pelaajat postapokalyptiseen Englannin pääkaupunkiin. Modesta on nyt julkaistu uusi video, joka esittelee lisää sen sisältöä. 

Fallout 4 -pelille on olemassa jo useita mahtavia modeja, jotka muuttavat esimerkiksi peliä tai UI:ta, korjaavat bugeja, lisäävät uusia NPC-hahmoja ja missioita tai, kuten tässä tapauksessa, luovat täysin uuden sijainnin virallisten pelin osien lisäksi. 

Tiimi on erittäin ylpeä rakentamastaan toimivasta junaverkostosta. Kat “Popelady” Welsford on PR-tiimin jäsen ja hän on esitellyt junat. Fanit ovat nähneet junia jo edellisissä videoissa, mutta silloin kyse oli vain sivuttain liikkuvista hisseistä. Nyt junat ovat täysin animoituja ja liikkuvia. Pelaaja pystyy nousemaan junaan ja sieltä pois. Lisäksi fanit pääsivät näkemään robotteja, kuten klassisesta brittiläisestä postilaatikosta rakennetun robotin. Modessa on myös 100 musiikkikappaletta, joista 40 on radioon. Myös osa sijainneista, kuten Lontoon akvaario, saivat teaserit. 

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.