Skip to content Skip to footer

Entain Rakentaa Uutta Virtuaalitodellisuuteen Perustuvaa Urheiluvedonlyönnin ja Pelaamisen Kokemusta

Eurooppalainen igaming-jättiläinen Entain kehittelee uutta mukaansa tempaavaa urheiluvedonlyönnin ja pelaamisen VR-kokemusta, jonka pilotti avautuu myöhemmin tänä vuonna.

Projekti syntyi kumppanuudesta Entainin ja globaalin mediayrityksen Verizon Median välillä. Kyse on operaattorin ensimmäisestä VR-urheiluklubista, jonne asiakkaat voivat tulla käymään.

Uusi tuote on tarjolla Oculus Quest 2 -virtuaalilaseille. Kun se on valmis julkaistavaksi, pelaajat pääsevät kokeilemaan erilaisia VR-kokemuksia, jotka ovat tarjolla yrityksen kansainvälisten brändien eri osissa.

”Me jatkamme laajan innovatiivisten ja jännittävien kokemusten valikoiman tarjoamista asiakkaillemme. Ja VR on jännittävä tilaisuus meille olla innovatiivisia uudella tavalla,”

sanoi Entainin toiminnanjohtaja Sandeep Tiku.

Uudet ominaisuudet ovat esimerkiksi jalkapallomatsien livestriimaus, moninpelit ja musiikki. Kuten yritys sanoi, he ottavat harppauksen eteenpäin täysin mukaansa tempaavan tarjonnan luomisessa.

”Tiedämme, että asiakkaat etsivät moniulotteisia kokemuksia, joissa mahdollisuus lyödä vetoa on yksi tapa, jolla he haluavat nauttia olostaan. Eli me haluamme hurmata heidät ja antaa paremman kokemuksen kuin he ovat koskaan aikaisemmin kokeneet. Ja samaan aikaan käytämme uusinta teknologiaamme pelaajien turvassa pitämiseksi,”

Tiku lisäsi.

Entainin tulot ovat laskeneet 13% vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä fyysisten sijaintien sulkeuduttua. Mutta yritys on nähnyt huomattavan kasvun onlinetuloissa, jotka ovat nousseet 47% urheiluvedonlyönnissä ja 23% onlinepeleissä.

Leave a comment

Yhteystiedot

Ensio Hynninen
Email:
 ensiohynn[@]gmail.com

JaroHokkanen.fi © 2024. All Rights Reserved.